Webbsidorna

Äntligen har den första versionen av Djupsjöbacka sidorna kommit. Nu när de första sidorna är ute hoppas vi inom planeringsteamet att ni som går in på sidorna kommer med nya ider om vad som borde tas med och vilka era förväntningar är på sidorna.

Målsättning

Vår förhoppning är att vi kunde samla information och bilder på alla gårdar som finns i byn, vi har också en förhoppning om att samla gamla bilder på människorna som levde och verkade i by så att också vi i den yngre generationen kunde få mera kunskap om vem som varit med och utvecklat byn till vad den i dag är. Om ni vet att i ert hemarkiv finns gamla dokument och fotografier av er som unga men också era föräldrar så meddela så vi kan kopiera informationen och skicka ut den på nätet alla till glädje och information.

Planeringsteamet

Patrik och jag har under en längre tid funderat på att börja samla på information på nätet om vår hemby Djupsjöbacka. Vi har i flera olika repriser diskuterat och försökt men det har inte tillsvidare blivt av. Men skam den som ger sig efter de första stapplande stegen.

Medhjälpare

Hjälpredor..

För att vara med och utveckla Djupsjöbacka Webben, eller att få någon ide om vad som borde komma med är det enklaste att kontakta oss och framföra era ider eller önskemål, eller meddela att du har information och kunskaper om hur man bygger Webbsidor och vill komma med och utveckla sidorna......

Fjalar Djupsjöbacka