24. lokakuuta 2018


Glassprisoner


Muuta


Vieraskirja


Nimi:

Viesti:Firefox 2

Sivuilla vieraita 14.2.2007 lähtien 2448
13.07.07 klo: 00:44


Mä taas sairaslomailen. Alan oleen epätoivonen, en tiiä mitä tekisin työn, koulun ja tulevaisuuden suhteen. Killun kahden vaihtoehdon välissä, ja näitten vaihtoehtojen välissä on n. 500 km.
En tiiä.
Vaihtoehto X kiinnostais koska se kiinnostaa, mutta siitä ei oo varaa jatkaa sitte eteenpäin. Eli se on vähä niinku umpikuja. Ja elämä saattaa tulla kalliimmaks ku toisessa vaihtoehdossa joka on vaihtoehto Y.
Vaihtoehto Y tulee halvemmaksi, ja tuottaa vuodessa jos ei työpaikkaa niin ainaki ammattitaitoa ja saan tehä sitä mitä haluan ja mihin mulla on intohimoa. Mutta tavallaan siitä ei saa arvostusta samalla tavalla ku sais jos vaihtoehto X ei päätyiskään umpikujaan. Mutta kun se päätyy, sille ei voi mitään, ellen löydä itelleni mesenaattia. Mutta vaihtoehto X on vaan kiinnostusta, vaikkakin syvää ja intohimoa on sielläkin.
Mutta! Vaihtoehto Y on vaihtoehto Y!!! Sitä voi tehä missä päin maailmaa tahansa!! Eikä siinä tarvi osata ku yksi kieli! Se on arvostettua niiden ihmisten keskuudessa, jotka jakavat saman intohimon ja nauttivat siitä.
Mutta mutta, uskon että eräillä henkilöillä on jotain napisemisen aihetta vaihtoehdossa Y...
Well, skrew them!!!


kommentit

10.07.07 klo: 16:36


Se siitä sitte!!!Funny Videos
Käsin on siis taas paskanaFunny Videos


kommentit

09.07.07 klo: 22:10


1. työpäivä-päivä takana ja hyvin menee. Eli olen vielä hengissä eikä käsi häiritse. Töissä jouduin kyllä aamukahvilla ottaan yhen panadolin. Toivotavasti huomenna on yhtä hyvä päivä. Ja sitä seuraava ja sitä seuraava etc.


kommentit

09.07.07 klo: 17:51


Näin unta että Bruce Willis yritti tappaa mua ja 2 lasta joiden kans mä olin uimassa. Sit jossain vaiheessa se meniki hyvien puolelle ja alko suijella meitä niitä tapajia vastaan...


kommentit

08.07.07 klo: 12:32


Ei niinmitään oo taaskaan tapahtunu. Johtu varmaan säästä. Se on paska. Huomenna klo 6:00 töihin taas. Pitäkää peukkuja!


kommentit

05.07.07 klo: 11:41


Olin eilen työkaveria moikkaamassa. Se oli ollu Tukholmassa viikon ja toi mulle tuliaisina hopeisen kaulakorun.
Istuttiin pihakeinussa ja juteltiin. Vähä se oli hoikka ja ruskee. Ei ikinä uskois että se on kahen lapsen äiti!!! Mut se onki tosi laiha.
Tuli puhetta töistä, kuinka ollakkaan. Se kerto kuinka vähä sitä huvittaa maanantaiaamuna mennä sinne. Sit se tuli kyl iloseks ku kuuli että mä palaan kans töihin maanantaina. Sano että mä saan sit olla se pääbitch. Kyllä se mulle sopii :)
Sinne onki kuulemma tullu pari uutta työntekijää, pari sanonu ittensä irti ja ne jotka ei oo on nyrpeitä ja vihaa työtään. Ymmärrän hyvin.
Nyt mä lähen kelaan kyselemään mun kuntoutusmahdollisuuksista. Toivottavasti niitä on!


kommentit

05.07.07 klo: 10:49


Kävin juoksemasa. Voiko olla mitään tylsempää lajia?!!?!!


kommentit

04.07.07 klo: 12:26


Ihana ilma ulkona!


kommentit

01.07.07 klo: 19:07


Hei sinä joka käyt lukemassa tätä ja katsastamassa kommentit, ole hyvä ja jätä kans jotain!


kommentit

01.07.07 klo: 17:07


Voi video ku on tylsää!!!


kommentit

seuraava


td