24. lokakuuta 2018


Glassprisoner


Muuta


Vieraskirja


Nimi:

Viesti:Firefox 2

Sivuilla vieraita 14.2.2007 lähtien 2448
01.07.07 klo: 14:16


Tein ruokaa, se oli pahaa. En syöny.
Tein taas rusinapunteilla käsitreenin. Saa nähä huomenna miten kädet toimii...


kommentit

30.06.07 klo: 21:36


Trimmasin just takapihalta viidakon. Siellä on sellanen pari kolme metriä leveä nurmikkokaistale jossa ennen oli pelkkä polku kompostille ja ympärillä heiää puolireiteen ja marjapuskia. Marjapuskat on tallella, mut heinät ei. Miten se onnistuu sairaalla kädellä?! No siten että oikealla kädellä painetaan kahvasta ja vasen tekee työn. Turha viisastella kenenkään. Nyt siellä on tilaa! Ei se ihan valmis vielä oo, ku trimmeristä loppu akku. Laitoin sen lataukseen ja jatkan huomenna.
Tulipa hiki...


kommentit

30.06.07 klo: 15:49


Taas kävin treenaamassa, oli taas kivaa.
Käytin Karoa ensiavussa, sillä oli joku ongelma. siellä meni monta tuntia eikä kukaan kertonu meille mitään että miks meijän pitää oottaa ja mitä me ootataan. Pelattiin samalla hirsipuuta.
Pitäis re-värjätä pötkylät päässä... mut en jaksa alottaa... tai en kehtaa ku siitä tulee niin kauhee sotku aina... mut tällä kertaa mä päätin että en sotke. Niin varmaan.
Pitää ottaa pyykit koneesta!!!


kommentit

27.06.07 klo: 14:00


Kävin treenaamassa. nyt on autuaan hyvä olohotel norwich


kommentit

25.06.07 klo: 11:38


Paskamaisella tuulella.
Lääkäri pisti puudutuspiikin olkapäähään ja nyt kipu säteilee koko käsivartta pitkin peukaloon asti, ei mitään mukavaa... Eikä mitään pientä kipua, ku repivää v-mäistä helevttiä!!!
Sain kans kortioonia taas solisluuhun. Ja 2 viikkoa sairaslomaa...
Ja neuvon hakeutua ortopedille...
Ja laskun :(


kommentit

24.06.07 klo: 19:23


Noh nii! nyt on sit käsi ollu ihan paska koko viimeyön ja tämän päivän. Jalat meni alta ku paitaa aamulla yritin päälle, niinku olis väännetty sitä rautanaulaa (ei siellä oikeesti mitään naulaa oo, mut se kipu tuntuu siltä) joka siellä yleensä tuntuu vaan pistona olkapään sisällä.
en sit tiiä johtuuko treenistä, vai siitä ku nostin suorilla käsillä muutaman kilon painosta salaattikulhoa perjantaina...
Mutta sattuu niin ettei tiiä miten olis ja itkua pukkaa. Huomenna saan hakee röntgenkuvat ja viiä ne lääkärille. Katotaan sitte mitä seuraavaks. Mutta kukaan ei voi sanoo etteikö siellä jotain vikaa olis!!!
Välillä itekki ajattelen että kuvittelenko vaan koko homman, mut näinä viimesimpinä 24 tuntina oon kyllä huomannu että totista totta se on. Mutta huomenna oon taas toivottavasti viisaampi tämän suhteen.


kommentit

23.06.07 klo: 19:17


Alotin tänään olkapään kuntoutustreenin 3 kg:n käsipainoilla. Ne on ihan liian pienet! Tarvii vähnintään 4-5 kg:t että siitä olis jotain hyötyä. Noh, kauppojen avautumista odotellessa treenaan noilla. Saa nyt nähä mitä tuo olkapää tuostakaan tykkäs... Hiki ainaki tuli.


kommentit

21.06.07 klo: 00:06


Nyt masentaamsn smileys
Kaikki menee päin persettä ja seki vaan on mun omaa tyhmyyttä. Ei pitäis uskoa että mitään hyvää vois tapahtua. Ikinä!


kommentit

20.06.07 klo: 22:07


No nyt mullaki on uus kesätukkamsn smileys


kommentit

20.06.07 klo: 11:08


Hyvät niistä hiuksista tuli.
Mulle soitettiin just Radio Voicestamsn smileys ja mua haastateltiin juhannus suunnitelmista, eli mitä oon tekemässä ku on muka perjantai-iltapäivä.msn smileys


kommentit

seuraava


td