29. syyskuuta 2020


Glassprisoner


Muuta


Vieraskirja


Nimi:

Viesti:Firefox 2

Sivuilla vieraita 14.2.2007 lähtien 2448
27.09.08 klo: 22:03


Hei taas pitkästä aikaa kaikille... Uuet sivut on nyt työn alla... etusivu on jo tehty. Sinne tulee siirtymään käsityöosasto, ruokapuoli jää vielä tänne ja se tulee evalvoitumaan... mm. ruoanvalmistusta idiooteille-osio laajenee, eli uusia ruokalajeja tulee... En tiiä oonko oikee ihminen niitä kirjottamaan, taas on koulumenestys ollu sitä luokkaa että tuntuu siltä ettei allekirjottanutta sais päästää lähellekään keittiötä. Anyways...


kommentit

27.09.08 klo: 21:56


http://www.lentoliput.nu/dest/JFK/ Tuolal voi voittaa lentoliput!!! Käykää osallistumassa!!!


kommentit

23.07.08 klo: 21:26


Tässä oon kääntäny yhtä virkkauohjetta englannin kielestä suomeks. Sit ku oon kääntäny nii mn pitää tietysti virkata se kans, että nään oonko kääntäny oikeen. Niin silti, tuli tässä mieleen että virkkaaminen on verrattavissa ohjelmointiin. Erilaisia käskyjä perä perään ja lopputuloksena on... no on mitä on, mutta siitä tulee lopputulos. Se on jotain, siis sitä mitä se koodi käskee sen olemaan. Ohjeen kirjottaminen on niinku sitä ohjelma koodin tekemistä. Ohjelmakoodi pitää kääntää kääntäjällä, ohjeen kääntäjä oon minä ite ku mä virkkaan. Ihan niinku kääntäjä löytää virheet koodista, mäki löydän tästä ohjeesta, jos niitä on. Ja lopputulos on se suunniteltu ohjelma tai pannulappu. Tämä kaikki siis mikäli mä oon ymmärtäny mitään ohjelmoinnista. Mä nyt jatkan tän topin koodaamista.


kommentit

01.04.08 klo: 09:24


Aprillipäivä. Inhottavin päivä koko vuonna. Kokoajan joudut oleen varpaillas ettei kukaan pääse sua huijaamaan ja aiheuttamaan huonoa tilannetta. Kerran oon nnistuneesti huijannu kanssaihmistäni. Ei se nyt niin kavaa ollu. Paha, paha aprillipäivä.


kommentit

20.01.08 klo: 19:16


Hai yhtä kivaa työpaikkaa. Saisinpa sen.


kommentit

17.01.08 klo: 21:49


Jaahas..
Useamman ihmisen oon kuullu tänään valittavan kauheen huonoja ilmoja. Ku ei oo ees lunta ja on niin synkkää. En ymmärrä... Mikä muuttuis aikusilla ihmisillä jos olis lunta? Ihan yhtä vähä aurinko paistais ja ihan yhtä huonoa palkkaa sais, eikä yhtään olis lämpimämpi.
Mulle sopii tää +3 astetta ihan hyvin. Ei kastu tennarit sulavasta lumesta, eikä mitkään muutkaan paikat. Ja neljän seinän sisällä sitä on kuitenki sen valosan ajan, nii ei sitä lunta kerkeis ees huomata. Sitäpaitsi, ku on plussan puolella voi käyä lenkillä, eikä tarvi turvautua kävelyyn (kävely on tylsää ja siitä tulee jalat kipeeks). Ollaan nyt 2 kertaa tällä viikolla oltu juoksemassa, vielä kerran tällä viikolla pitäis mennä. Eka kerta oli kyllä tuskaa, mutta toinen kerta ei enää ollu, ja aikaki parani 6 minuutilla!!!
Vielä yks päivä koulua... Jantunen tulee sairaslomalta. Se on mun kaveri. Se on tän näkönen. Se on kiva ja se ei oo koskaan hiljaa. Ei hetkeäkään! :D


kommentit

01.01.08 klo: 01:05


Jee. Uusi vuosi.


kommentit

28.12.07 klo: 19:46


Kone tökkii!!!
Ottaa päästä.


kommentit

27.12.07 klo: 13:27


Kävin salilla. Nyt on hyvä olo.


kommentit

25.12.07 klo: 12:18


Mulla on kädet ja jalat ihan turvoksissa :S ei oo kivaa... Sattuu ku iho venyy X(


kommentit

seuraava


td