29. syyskuuta 2020


Glassprisoner


Muuta


Vieraskirja


Nimi:

Viesti:Firefox 2

Sivuilla vieraita 14.2.2007 lähtien 2448Tämä sivu kertoo kokonaan vaan musta Smileys


Minä Irc-Galleriassa


Ne jotka jaksaa seurata mun juttuja näillä sivuilla tulevat varmasti huomaamaan että mä olen äärimmäisen kriittinen tyhmiä ihmisiä ja idiootteja kohtaan. Ei voi mitään, mä en vaan kestä niitä!!!


Mä en oo mikään globaali ajattelija, enkä jaksa kastaa huolta Afrikan nälkää näkevistä. Kyllä vaikka kuinka paljo ruokaa sinne kuskattais niin ei niiltä nälkä lopu! Keksikää joku hyvä vaihtoehto niin palataan sitte asiaan!


Mä en ole pinnallinen ihminen, vaikka annankin helposti sellaisen kuvan. Yleensä kiinnitän paljon huomiota ulkonäkööni, ja joskus muidenki ulkonäköön. Silti en esitä pitäväni ihmisistä joista en pidä, ja välitän todella paljon ihmisistä joiden kanssa vietän aikaa.

Tyhmien ihmisten ohella en voi sietää rumia ihmisiä. Mua ei haittaa vaikka sen takia jotkut ihmiset ei tykkäiskään musta. Mä en nimitäin tykkää myöskään tekopyhistä ihmisistä, ja jos tuut mulle sanomaan että ulkonäöllä ei oo väliä, niin sellanen sä oot.

Myöskään en voi sietää ihmisiä jotka esittävät olevansa muuta kuin ovat.

Jos joku joskus maailmassa vielä edes haluaa tutustua muhun paremmin, tulee huomaamaan että mä olen myös pikkutarkki pilkun nuuskija. Ei uskoisSmileysJos oikeesti haluat oppia tuntemaan mua, niin näistä linkeistä voi olla apua...Smileys


Mun huonot piirteet


Ärsyttävimmät asiat maailmassa!!!


Ärsytys-opas, eli tee näin jos et halua olla mun kaveri

td