29. syyskuuta 2020


Glassprisoner


Muuta


Vieraskirja


Nimi:

Viesti:Firefox 2

Sivuilla vieraita 14.2.2007 lähtien 2448Painonhallintaa.


3 viikottaista 30 minuutin lenkkiä kohottaa päivittäistä energian kulutusta 7% -Joka ikinen päivä!

Helposti lihovana ja entisenä pyöreänä olen kiinnostunut painonhallinnasta siinä määrin että olen opiskellut ravitsemustiedettä, ja aijon siitä opiskella itselleni ammatin. Syksyllä olis tarkotus mennä koulun penkille...

Olen kokeillut jos jonkinlaista painonpudotus pilleriä ja diettiä.
Mutta lopulta huomasin että vain elämäntapojen muutos auttaa. Eli oikea ruokavalio ja liikuntaa, oikeassa suhteessa.

Yksi hyvä keino pikaiseen painon pudotukseen kuitenkin on. Itse olen sitä kokeillut ja se todellakin toimi. Se vaatii vain vähän itsekuria. Mutta kyllä yhden päivän roikkuu vaikka hirressä. Se on Lentoemäntä dietti ja se on tarkoitettu vain normaalipainoisille jotka haluavat nopeasti pudottaa muutaman kilon, esim. mahtuakseen taas vaatteisiinsa tai ennen lomalle lähtöä tai juhlia.
Se on hienosäätöä :D Painon putoaminen perustuu enimmäkseen nesteiden ja kuona-aineiden poistumiseen, mutta se on myös vähäkalorinen. Dietti kestää 4 päivää ja pudottaa painoa kilon päivässä.

Huomatkaa etten koskaan käytä sanaa laihduttaa. Jotkut ihmiset on vähän yksinkertasia. Ne luulee että kun on saavuttanut ihannepainonsa, tai edes jotain sinne päin, niin kaiken painon tarkkailun, liikunnan ja syömisen miettimisen voi lopettaa. Siksi en voi puhua että itse laihduttaisin, tarkkailen vaan paninoani.

Tuntuu siltä ettei mun tarvi sanoo mitään, kun "idolini" Katri Manninen on jo sanut kaiken niin hyvin Kutri.net sivuillaan. Menkää siis sinne jos on jotain mitä tarvitte tietää.

Kaikille tiedoksi että olen suuri Atkinsin dieetin vastustaja, koska se tappaa ihmisen. Esim. Atkinsin dieetissä hiilihydrattien saanti lasketaan liian alas. Alakarppausta tosin suosittelen kaikille lämpimästi.

Ja ilman liikuntaa ei kyllä kannata yrittää pudottaa painoa, se ei tule onnistumaan. Tai ainakaan lopputulos ei näytä hyvältä. Sori.


Muutamia sanoja, käsitteitä ja "myyttejä" joita ihmiset ei aina ymmärrä oikein haluaisin oikaista.


Sana "dietti" tarkoittaa ruokavaliota tai erityisruokavaliota, ei aina vaan painonpudotusta, niinkuin yleensä luullaan. Eli esim. laktoositon tai kalaton ruokavalio on dietti.

"Lihavuus johtuu hormoneista"
Tuota oon kuullu käytettävän tekosyynä aika monta kertaa, ihmiset syyttävät sukupuolihormonejaan lihavuudestaan. Se mitä ihmiset ei yleensä tiedä on, että he ovat osittain oikeassa. Lihavuus johtuu hormooneista, mutta niin johtuu kaikki muukin mitä kehossa tapahtuu, esim. kuume, kivun-, nälän-, janon-, kylmän- tai lömmäntunne.

Oli niitä muitakin, mut ei nyt tähän hätään tuu mieleen...
td