24. lokakuuta 2018


Glassprisoner


Muuta


Vieraskirja


Nimi:

Viesti:Firefox 2

Sivuilla vieraita 14.2.2007 lähtien 2448
17.10.07 klo: 18:48


Pääsin kouluun!!!
Tampereen Aikuiskoulutuskeskus, Kokin ammattitutkintoon valmentava koulutus. Työvoimakoulutuksena.
Ensin on 2kk:n koejakso, jonka aikana ne kattoo oonko mä alalle soveltuva.
Alkaa ma. 29.10.2007, eli aika pian.
Meen perjantaina kattoon yhtä kimppakämppää Hämeenpuistossa missä asuu ennestään jo 3 opiskelijatyttöä. Pitäkää peukkuja että ne valitsee mut muitten hakijoiden joukosta. Se on vaan 3 korttelin päässä elokuvateatterista, 2 korttelin päässä Anttilasta.

Nii, että silleen.


kommentit

12.10.07 klo: 13:44


Tästä uus tukka.
Tuntuu ihanalta voida mennä taas ulos :)
Illalla mennään Joonan ja Nikon kanssa kattomaan Ganes. Ehkä Tki tulee mukaan...


kommentit

12.10.07 klo: 13:43


HuH... Pääsin kampalajalle. Kävin Lepolan Jaana leikkas...


kommentit

11.10.07 klo: 16:22


Tukkapaniikki!!!
Leikkasin rastat pois. 2 vuorokautta availin takkuja ja jätin jälkeeni kauheet kasat irtohiuksia. Lopputulos: n. 10-20 senttiä hyväkuntosta (!!!) tukkaa jäi vielä päähänki!

Väri oli karsee pinkki. Värinpoistoa ja lopputulos vaaleempi pinkki. Se siis vaaleni! Uus värinpoisto nii sit kyllä lähtee loputki! WRONG!!! Vaaleni vähän, mutta ei se mihinkään lähteny. Edelleen pinkki. Noh, kolmas kerta toden sanoo ja värinpoistoa päähän. Wrong again. Nyt on vaalee juurikasvu ja latvat, keskeltä vaalee pinkki. Ja hemmetin huonokuntoset latvat jotka on ku kuminauhaa...

No nyt se ainaki pitää leikata. Lina ei kerkee enneku ens viikolla. Ja mä en poistu kotoa ennen sitä!!! Ja tuolle värillekki pitäis jotain tehä!!! Jill ihanainen kyllä anto hyviä neuvoja... Kiits niistä <3 Aijon noudattaa niitä kunhan pääsen kauppaan! Huppu päähän ja menoks.


kommentit

09.10.07 klo: 13:29


Note to Self:
Älä enää IKINÄ värjää hiuksia punasella!!!!


kommentit

01.10.07 klo: 13:49


Ei jaksa, ei huvita. Mä oon kipee...


kommentit

28.09.07 klo: 01:31


Tähän päivään... tai siis taitaa olla jo eilistä ku kello on jo yli.
Alotin tänään uuden neuleen. Paksulla langalla ja isoilla puikoilla. Kalastajavillapaita mönsterillä. T:lle kai siitä tulee... Ei se M oo saanu mulle toimitettua vielä lankoja... Mut tuossa tuskin kauaa menee, nii saa sit sillekki tehtyy...
Oon koukuttanu itten Sims-peliin ja pelannu sitä tänään koko illan... Ja neulonu samalla :D
Nyt lähen nukkuun.

Toodols!


kommentit

28.09.07 klo: 01:29


..jatkoa edellisestä...
Ne soitti yllättäen Surroundedin <3

Oli se kyllä mahtavaa.

Ostin T-paidat itelleni ja T:lle. Ja pikku T:lle ostettiin K:n kans yhteisenä synttärilahjaks pipo. Se oli iloinen.
K myös löysi divarista DT Falling into infinity CD:n nimmareilla. Sit se oli sitä jo maksamassa niin mä kysyin että kai se ny katto ettei mullekki löytyny... Ettei heti rynnänny kassalle, niinku eräät ku ne löytää jotain kivaa... Sit se kassa mies sano että ainaki 2 levyä pitäis vielä olla. Sit löyty Scenes from a memory ja 6 degrees of inner turbulence. Lopulta siinä kävi sitten niin että K osti 6degreezin ja mä Scenesin ja Fallintoinfinityn. Ja sit me oltiin siis ihan että ihQ daa ja soitettiin ihmisille ja lesotettiin... Ja T raukka luuli että meillä oli joku hätä ku me kiljuttiin... Se on niin semmonen, ihQdaa <3 <3 <3

Sit keikan jälkeen ajettiin TREelle ja vaihdettiin auto. Väli T:llä oli uus Saabbi. Punanen. Sit me ajettiin kotiin. Oltiin 6n aikaan aamulla kotona. Mä näin kivasti sit heti kauheen mahtipainajaisen... Siis kaikki entiset painajaiset yhteensä potenssiin sata! En oo koskaan ollu niin onnellinen herätessäni puolituntia sen jälkeen ku oon nukahtanu...


kommentit

28.09.07 klo: 01:20


Dream Theater oli ihana <3


kommentit

17.09.07 klo: 09:48


Mä inhoon lähtemistä!!!! Mä inhoon junia, niitten typeriä aikatauluja ja sitä että jos niistä myöhästyy niin se vaan lisää sitä lähtemisen kestoa!!!
Mä inhoon lippujen ostamista! Mieluiten ostaisin sitte ku oon jo junassa, mutta siellä ei saa istumapaikkaa ja joutuu kokoajan kyttäämääm ettei istu jonku toisen paikalla. Netistä on kans kiva ostaa, mutta sit pitää keretä junaan ajoissa, muutan häviät 8 euroa :( Luukulta ostamisessa on se hyvä puoli että saat sellasen kivan lipun jossa lukee millon tuut perille. Ja ei oo hirveesti aikaa hukata sitä lippua. Mutta taas on se ongelma että siellä lippuluukuilla on hirveet jonot. Ja jos meet jonottamaan niin myöhästyt varmasti junasta.

Meneminen on kans kauheeta, mutta lähteminen on pahinta! Menemisen kauheus riippuu istumapaikasta. Ja juopojen määrästä junassa. Eli siitä, kuinka lähellä ravintolavaunua oot.

Pakkaaminen on kans hirveetä. Puolet tavaroista on liikaa ja puolet siitä mitä tarvisit oot unohtanu kotiin. Tai toisin päin.


Me mennään nyt Ideaparkiin. Mä haluaisin ostaa leopardi-gekon.


kommentit

seuraava


td