24. lokakuuta 2018


Glassprisoner


Muuta


Vieraskirja


Nimi:

Viesti:Firefox 2

Sivuilla vieraita 14.2.2007 lähtien 2448
15.09.07 klo: 23:52


Perjantaina mulla oli se työhaastattelu. T meni sillä välin auttaan J:a remontissa. *Matt ja Pat musiikki*
Kolmelta hyppäsin sporaan keskustassa ja minuttia vaille neljä olin oikeessa paikassa. Haastattelun jälkeen kävelin vartissa takas keskustaan... Yritin vähä liikaa noilla paikallisilla...
Itse haastattelu meni ihan hyvin... Kai? Ainaki mä vaan kehuin itteäni, enkä keksiny mitään huonoa sanottavaa. :D No ne soittavat keskiviikkona ja sanovat että miten kävi. Mulle soitettiin myös toisesta paikasta, mutta kun ne kuuli että mä jo olin menossa haastatteluun niin ne käski soittaa ja kertoo miten kävi ja sit sopii haastattelu niitten kans, jos tätä paikkaa ei saa. Mä en oikeesti halua just tätä paikkaa, niin varmaan mä sit saan sen...
Anyhow...
Mä sit vietin melkeen koko loppu päivän itekseni keskustassa palloillen. Enimmäkseen Sokoksella, siellä oli muotipäivät :) Kävin ilmaisessa pikameikissä, sain ilmasen Suosikin ja annoin yhteystietoni mallitoimistolle :) Ne otti kans kuvia.
T ja J ei saanu hommia valmiiks, niin ne sit päätti et me jäähään hotelliin yöks. Oikeesti T ei uskaltanu ite päättää, niin me sit päätettiin senki puolesta. Kellon ollessa n. 20:45, eikä meillä ollu varavaatteita eikä hygieniatuotteita, kuten hammasharjoja mukana... Tuli sitten vähän kiire kauppaan. Mutta kaikki tarvittava saatiin hankittua.
Käytiin myös elokuvissa, katottiin Rush Hour 3. Ja se oli ehdottomasti maailman huonoin elokuva TOSI pitkään aikaan. Nukahin monta kertaa. Eikä ne vitsit jaksanu naurattaa ketään. Paitsi heikkomielisiä (LUE: MIEHIÄ). Voi että se oli paska elokuva!!! Mutta...
Oli kivaa olla pitkästä aikaa hotellissa yötä <3 Ja hotelliaamiaisella. Söin kaikkea ja paljon. Puuroa, leipää ja "english breakfast" :) Hi hii... Hotellien sängyt on kans aina ihania.
Tänään sit palloilin taas Sokoksella aamupäivän, kävin uuestaan pikameikissä, ostin ripsivärin, "testasin" hajuvettä ja kävin näkemässä Eva Wahlströmin :) Kävin myös Miljan luona Martinlaaksossa ja tapasin myös Nerean ja sen koiran Eetun :)
Nyt ollaan taas takas TREella ja T oottaa että mä saan kirjotettua tän loppuun että se saa päivittää mulle uuden version päiväkirjankirjottamis-ikkunasta.

Öitä vaan kaikille.


kommentit

14.09.07 klo: 00:31


T löysi mulle pelikaupassa X-Files -Resist and Serve PS2 peli jota oon kissojen ja koirien kans jahdannu ympäri eurooppaa...
Tottakai ostin sen :D


kommentit

10.09.07 klo: 19:24


Long time no see
Tuli kielteinen koulutuspäätös. Tänään oon sitte lähetelly työpaikkahakemuksia varmaan 10:en eri paikkaan.
Perjantaina on yks työpaikkahaastatteluki. Pitäkää peukkuja siis perjantaina 14.9 klo. 16:00
Mitähän muuta? Olin tänään viimesen kerran fysioterapeutin luona. Ihan hyvää tulosta on tullu. Muttei olkapää oo kunnossa vieläkään, tuossa ku naureskeltiin kahvipöydässä niin taas tuntu se sama vihlaisu olkapäässä. Mutta ei se kauaa ollu kyl kipee...
Oon alkanu kerään kasaan Kotigastronomi tilausta. Ajattelin alkaa jälleenmyyjäksi. Kotikutsuja ja nettitilauksia. Myynnissä mausteita, maustesekotuksia, kastikkeita, kahveja, teetä, leivontatarvikkeita jne. Ainaki ite ostaisin vaikka mitä sieltä, jos olis oma keittiö :) Äitiki tilas jonkuverran... Vielä ku pari tilausta sais... Vähä hankalaa tää alku on ku ei oo esitteitä... Kaikillahan ei oo nettiä...
Yks elukoista voi huonosti. Se vaan kökkii sammaleella ja kuivuu. Välillä käyn suihkuttamassa vettä sen päälle. Se näyttää myös luovan nahkaansa... Irronnut nahka oli tarttunu jo lasiin kiinni:( Toivottavasti se ei oo mitään vakavaa... );


kommentit

02.09.07 klo: 23:11


Syntymäpäivälahjan osto-ongelma.
T täyttää lauantaina, enkä millään keksi että mitä sille lahjaks... ??? Viime vuonna ostin niin nolon lahjan että piti ostaa uus tilalle... Ei se kai sen mielestä nolo ollu, mutta mun mielestä oli... :(
Ja mähän ostan AINA parhaan lahjan, kaikille!!!


kommentit

02.09.07 klo: 23:09


Tuliki talvi samantien!!!
Pistin just pömpeliin tulen että saan vähä lämpöä kämppään...


kommentit

02.09.07 klo: 16:22


Istuin eilen metrossa ja mun vieressä istu n. 4-5v pikkutyttö äitinsä ja pikkusiskonsa kanssa.
Tyttö katteli mua kauheen pitkään ja lopulta se sano: "Sulla on kauheen ihanat hiukset! Mullaki on ollu vähä rastan tapaset, mutta ne oli letit".
Mä vaan hymyilen ja sanon kiitos. Sitte mun pitiki jo hypätä pois. Ku oon jo noussu seisomaan kuulen et tyttö sanoo vielä jotakin. Kysyn mitä.
"Sulla on muuten tosi hieno sininen paita".


kommentit

29.08.07 klo: 08:53


Pitäis vissiin taas kirjottaa jotain...
Ei vaan oikeen oo mitään kirjotettsvaa.
T lähti takas TRE:lle sunnuntaina. Mä meen perässä tänään.
Torstaina sa tietää oonko päässy "jatkoon" sinne koulutukseen. Ei se oikeen mitään vielä tarkota ku sen verran että sitte olis seuraavalla viikolla haastattelut, ja jos sieltä pääsee jatkoon niin on vielä 2 viikon koejakso ja sen jälkeen vasta on lopulliset valinnat. Mä kyllä tosi paljon haluaisin sinne kouluun!!! Se on vähä niinku ainoo mahollisuus. Ja mä haluan sen tutkinnon!
Kesäki siis meni jo. Eipä tullu taaskaan tehtyä mitään. Paras päivä oli ku oltiin Helsingissä. Olihan seki ihan kivaa, mutta olis kyllä ollu kivaa oikeesti tehä jotain.
No, onhan meillä vielä yks Helsinkireissu tekemättä, DT <3
En käyny ees uimassa tänä kesänä. Kerran oltiin rannalla. Mihin hittoon tää kesä meni? Lääkäreillä, fysioterapeuteilla ja kelassa ravaamiseen? Todennäkösesti.
Käsi alkaa paranemaan kyllä, silleen että se ei enää oo kokoajan kipee. Mutta ei sillä töihin voi enää palata, koska se tulee sitten kipeeks uudestaan heti. Se on se liike. Enkä mä sinne enää haluaiskaan, sen verran huonot olot siellä alkaa olla, pomot säästää huonontamalla työntekijöiden etuja. Way to go!


kommentit

25.08.07 klo: 20:16


Venetsialaiset.
Makaan sängyssä ja luen. Kävin just pistään saunan päälle. Äiti ja muut lähti Fäbodaan ampuun raketteja, mä en menny ku en kuitenkaan olis kauaa jaksanu olla... Ehkä jos olis ollu auto nii olisinki voinu lähtee, olisin sit päässy pois ku kyllästyn.


kommentit

25.08.07 klo: 18:35


Sit ku mä oon iso ja mulla on oma talo ja piha niin mä pidän aina venetsialais-kutsut ja kutsun kaikki sinne syömään, juomaan ja ampumaan raketteja!
Pidän kans juhannus- ja uudenvuoden kutsut ja joulupäivän brunsin.


kommentit

15.08.07 klo: 23:01


Tänään ollaan K:n kans maalailtu.


kommentit

seuraava


td