24. lokakuuta 2018


Glassprisoner


Muuta


Vieraskirja


Nimi:

Viesti:Firefox 2

Sivuilla vieraita 14.2.2007 lähtien 2448
31.03.07 klo: 12:45


Snart ska jag ha kebab!!!


kommentit

30.03.07 klo: 17:57


Hip hei ja rommia pullo
Kävin tänään kevään ensimmäisellä ulkolenkillä.
Oli ihanaa Smileys
Polveen vähä sattu... Mutta se meni ohi. Sitten oli sellasia outoja hölskymis-tuntemuksia oudoissa paikoissa, voin vannoa että niitä ei ollu viimeks ku lenkkeilin!Smileys Sellasta outoa hölskymistä decolte- , vatsa- ja reisialueella... Mistähän mahtoi johtuaSmileys
AW, nyt on sit tosi hyvä fiilis siitä noin viikon verran, ja niinkauan ku sitä tunnetta kestää, tulee tuskin mentyä uudestaan...

Hm.... sellasta.


kommentit

29.03.07 klo: 20:45


Miksi lapset opetetaan pelkäämään mielikuvitusolentoja?

Nii? Tutun lapsi ei saanu kuunnella Lordia, koska ne on niin pelottavan näkösiä.
Eihän lapsi tiiä että ne on pelottavan näkösiä jos sitä ei opeteta sille! Tai sitten jos olis aikaa ja viittis, niin vois opettaa että ne on vaan pukeutunu pelottaviks, ja oikeesti siellä on ihmisiä sisällä.
Mikse opeteta pelkäämään oikeita asioita?
Niinku vaikka sydän- ja verisuonitauteja? Tai alkoholismia?

Vai onko lapsille oikeet pelot liian pelottavia, että pitää ensin aiheuttaa harjotuspelkoja mielikuvitusvaaroilla?


En muista että olisin pienenä pelänny mitään, mielikuvitus olioita siis... Ehkä joku muu muistaa paremmin. Muistan kun äiti lähti "rodostelemaan" pelkäsin ihan hirveesti että kone tippuu alas... Mutta sitä mä pelkään joka kerta nytki, siis sillon ku en ite oo mukana.
Isompana kyllä opin pelkäämään oikeita asioita.

En oo koskaan pelänny kauhuelokuvia. Sain pienenä kattoo niitä niin paljon ku halusin, koska äiti ei tienny mitä ne sisälsi niin se ei tajunnu estääkään mua.
Aina silti hyvin ymmärsin että ne on VAAN elokuvia.

Paitsi Stephen Kingin SE:n jälkeen, ku piti lähtee saattaan Jenniä kotiin. Menin kyllä vaan rautatielle asti, mutta silti pelotti.
Ja Maijun kans Telkanrannassa pelättiin päätöntä lipunkantajaa juhannuksena... Mutta sitte Ritva sano meille että "mitään muuta ei tarvi pelätä ku ilkeitä ihmisiä" ja se on toiminu ainaki tähän päivään asti hyvin :D


kommentit

28.03.07 klo: 08:58


Ihan uskomattoman kauheeta olla täällä!!!
"Hei mä oon fyysikko, mun aivot on niin ylikehittyneet että mä annoan tvaroille, ilmiöille ja kaikelle oman kirjaimen nimeks. Sit ku multa loppuu lirjaimet mä käytän jonku muun kielen kirjaimia. Ja sit musta olis kauheen kivaa jos teki alkaisitte käyttään näitä uusia nimiä, ja muistaisitte kans mikä on minkäki nimi".
"Hei, mä oon fysiikan opiskelija! Mä oon idiootti! Mä mulkoilen mun vieressä istuvaa jos se ei käyttäydy niinku kaikki muut idiootti fysiikan opiskelijat. Ja ainakaan mä en osaa antaa järkeviä selityksiä. Mut hei, ei se mitään, mä osaan käyttää asioista niiden uusia kirjain-nimiä! \o/ Muutenki oon kyllä ihan tosi idiootti. Älä vaan puhu mulle kun mä opiskelen mun fyssiikkaa... Vittu mikä tiukkapipo mä oonkaan...."


kommentit

28.03.07 klo: 08:29


Oon fysiikan tunnilla...


kommentit

25.03.07 klo: 07:09


Joku olis mullekki voinu kertoo että siirryttiin kesäaikaan...


kommentit

21.03.07 klo: 22:46


Omaperäiset ajatukset

"- ...Hienotunteisuus on joskus omahyväisyyden naamio.
Marko käännähti kiinnostuneena minuun päin.
- Mistä tuo oli?
- Ei mistään vastasin ärtyneenä. Sitten aloin miettiä, että kenties olinkin lukenut sen jostain tai kuullut elokuvassa. Ehken ollutkaan oivaltanut sitä itse. Ehken ollutkaan koskaan ajatellut mitään itse."

    Katja Kallio - Kuutamolla


Mistä voi tietää onko joku ajatus ihmisen oma keksimä vai ei? Mitäpä jos kertoja on oivaltanu aisan laidan itse, mutta kuulija onkin kuullut jonku toisen jo sanoneen niin? Tai jos ei oo kuullut, mutta kertoja onkin lainannut ajatuksen jostain?
Kumpi on silloin enemmän omaperäinen?
Selkeesti jotku ihmiset käyttää muka-omaperäisiä ajatuksia kun ne ei keksi enää mitään fiksua sanottavaa, ja luulevat kuitenki kuulostavansa kovinki viisailta. Se on aika koomista yleensä, ja saa mut hymyilemään. Ei hyvällä tavalla. Jos joku väittelyssä sanoo sulle jotain muka-omaperäistä, tiedät varmasti voittaneesi. Tai ainakin oot niskan päällä.


kommentit

20.03.07 klo: 19:56


Äiti osti meille PS2:lle Singstar pelin ja mikrofonit, ollaan tässä lauleskeltu.
Mä voitin äitini ylivoimasesti PMMP:n Pikkuveljessä ja Anssi Kelan Millassa, mutta sit se alko valitseen ihan outoja kappaleita jostain menneisyyden takaa, niin mä en sit enää pärjänny.
Joona Laulaa Himiä ja Lordia, ja itkee ku se ei saa pisteitä... Pitäis saada lisää noita levyjä!
Jotenki lyhyt päivä tänään ollu ja paljo oon kerenny tehä. Käytin Karkkua kaupassaki... Se on kauheen laiha! Se sano että mä näytän Angelina Jolielta Gone in 60 secondsissa ja mä olin otettu.
TOTTAKAI!!!
Kuka ei olis?! No niin... Eipä tässä muuta.
Moi!


kommentit

20.03.07 klo: 13:55


Mä käytän hymiöitä koska ne on kivoja...


kommentit

20.03.07 klo: 13:44


Noniin. T Smileys on taas ohjelmoinu ahkerasti ja nyt ihmisten pitäis pystyä myös kommenotimaan näitä mun juttuja...
Katsotaanpas...


kommentit

seuraava


td