29. syyskuuta 2020


Glassprisoner


Muuta


Vieraskirja


Nimi:

Viesti:Firefox 2

Sivuilla vieraita 14.2.2007 lähtien 2448Lentoemäntädieetti-päiväkirja


14.10.2007
1. päivä

Mitat:
Paino: 54,9
Rasvaa 22,1 %
Lihasta 34,0 %
Nestettä 54,6 %


Aamiaiseks lasi Coca-Cola Lightia ja 2 kuppia kahvia rasvattomalla maidoilla. Sitte huomasin että maitoa EI saanukkaan laittaa sekaan :(

Puolen päivän aikaan, välipalaks greipin puolikas.
Parin tunnin päästä tästä paistoin uunissa 2 kpl 200g:n jauhelihapihviä, toinen huomiseksi. Se oli hyvää, söin sen tomatin ja jäävuorisalaatin kera. Salaattikastikkeena sitruunamehua.
Pitkin päivää oon juonu litran teetä ja vielä 2 lasia Cokista.
Noin kahden tunnin päästä lounaasta huomasin että mulla oli taas nälkä ja että mun omena oli kadonnu ja söin välipalaksi mandariinin, ajattelin että se oli lähimpänä appelsiinia joka oli korvaavien hedelmien listalla.

Päättelin että paras tapa on odottaa siihen asti että on taas nälkä ja syödä "jälkiruoat" välipaloina.
Jossain välissä T soitti ja kerto olevansa Rollsissa syömässä!!! Tuli kauheet roskaruokahimot ja muka kauhee nälkä!!

Aloin keittää kananmunia ja höyryttää pakastepapuja. Murskasin munat ja kaadoin päälle pavut. Mausteeksi suolaa, pippuria ja sitruunaheua. Suolaa lipsahti vähä liikaa ja ne pavut tökki tosi pahasti. Urheena söin kuitenki lautasen tyhjäksi. Oksetti tosi pahasti vielä kauan senjälkeen kun lautanen oli tyhjä. Ruokajuomana taas cokista.

Sitte näin lattialla karkkipussin jossa oli kirsikka-lakritsaa jota T oli tuonu mulle markkinoilta! Urhesti kuitenki uhmasin kiusausta ja pistin pussin piiloon.

Vielä oon säästellyt viimestä greipinpuolikasta iltapalaks...


Ja oon tosi onnellinen siitä että huomenna ei tarvi syödä papuja. Ja olen ylpeä itestäni ku oon osannu vastustaa kiusausta näin hyvin.

Loppu ilta meni nälässä, vaikka greipinpuolikas autto hetkellisesti. Join lisää teetä ja Cokista.15.10.2007
2. päivä

Mitat:
Paino: 53,9
Rasvaa 21,9 %
Lihasta 34,1 %
Nestettä 54,8 %

Johtopäätös: Rasvaa on palanu. ROFL


Klo 10:34
Alotin aamuni Cokiksella. Ja keitin teetä.

Klo 14:13
Söin just aivan ihanaa ruokaa!!! Koska mä en juo tomaattimehua, korvasin sen lihaliemellä. Mun muistin mukaan lihaliemikään ei oo mitään hyvää, mutta oli väärässä. Se oli tosi hyvää!!!! Pistin sen lautaselle ja murustin jauhelihapihvin sinne joukkoon. Ja sit salaattia eri lautaselle. Oli kyllä niiiiiiiin hyvää mun "keitto"...
Yh, illalla pitää taas pakottaa pavut kurkusta alas... oksettaa jo valmiiks...

Klo 17:02
Ei yhtään tee mieli syödä ku tietää että pitäis papuja :( Kävin Halpa-hallissa ja hirveesti alko tekeen mieli kookoskeksejä :( En kuitenkaan sortunu, ajattelin vaan että yli-ylihuomenna saa, jos haluaa :)

Klo 21:07
SUKLAATA!!! Marabou maitosuklaata!!!!
Söin ne hemmetin pavut joku tunti sitte. Ei ne hyviä ollu ja taas on nälkä, vaikka söin lisäks lautasellisen sitruuna-suola "marinoitua" kukkakaalta. Sitä vois syyä enemmänki...
Ajattelen vaan että pian saa mennä nukkumaan, sit oon jo voiton puolella... mut nyt kyllä maistis pala suklaata...

Klo 22:10
Mä voisin ajatella muutakin, mutta en. Suklaakeksit, omenapiirakka, suklaa. Marenkikakku. Suklaa. Lenkkimakkara!!!16.10.2007
3. päivä

Mitat:
Paino: 53,9
Rasvaa 21,9 %
Lihasta 34,1 %
Nestettä 54,8 %

Mitat pysyny samana, vaikka eilen oli vähäkalorisin päivä. En jaksa ymmärtää. Tänään silti jatketaan vielä, oon jo voiton puolella... :D

Klo 13:48
Ei oo enää nälkä. Syön just aamiaisgreippiä. Oon kyllä juonu jo teetä ja Cokista tänään... Pistin justiin broilerinkoiven uuniin... kai se joskus tunnin päästä on valmis?


Siihen se sitte lössähti. Ku ei ollu enää nälkä, nii ei jaksanu tehä ruokaa eli ei tullu syötyä. Söin vielä pienen pussin pähkinöitä ja keksiä.

17.10.2007
Tänäänkään ei oo ollu nälkä. Oon juonu teetä ja Cokista. Pienen hampurilaisen söin päivällä ja pari luumua. Aamulla paino oli tippunu puoli kiloa.

Enää en jatka tämän kirjottamista.
Toivon että joku lukee tämän ja saa tästä jonkulaista apua, tai lohdutusta.

Toodols!

td