Presenta on yritys, jolla on vanhat perinteet. Presenta on ollut minun omistuksessani 1.10.1987 lähtien.

Olen aina ollut kiinnostunut ainutlaatuisista kotimaisista käsintehdyistä esineistä, jotka yksinkertaisine linjoineen on tehty maanläheisistä aineista. Olen kehittänyt yritystäni suunnittelemillani Pietarsaari -tuotteilla. Mallit ovat omiani, mutta ne on valmistanut parhaat, huolella valitut, taiteilijat. Useimmat heistä ovat olleet yhteistyökumppaneitani 1980-luvun alkupuolelta lähtien.

Presenta on ollut torin laidalla vuodesta 1986, mutta nyt olen tehnyt jyrkän muutoksen elämässäni. Nykyisin läheiseni ja minä itse olemme etusijalla. Syksyllä 2003 pienensin yritykseni toimintaa ja muutin Presentan kotiini. Sisustimme autotallimme pieneksi Presenta "shopiksi", johon otin mukaani vain korkealuokkaiset suomalaiset tuotteet ja suunnittelemani Pietarsaari -tuotteet.

Samassa yhteydessä kun muutin"kotiin", tuli minusta Bento Kronen koiran- ja kissanruoan edustaja. Sen puolen osuus on kasvanut voimakkaasti ja siitä on tullut iso osa Presentaa. Keväällä 2008 rakensimme lisää tilaa ja minulla on nyt tuplasti isompi myymälä ja suuri valikoima koira- ja kissatarvikkeita.

Minulla on pitkä kokemus koirista ja koiranjalostuksesta. Meillä on ollut kultaisianoutajia vuodesta 1980.

Lämpimästi tervetuloa

Carina Päivärinta