Bill Gates tros vara gravid - Snodde blöjor:

Detta tros då vara herr Gates' barn. Bilden kunde förstås föreställa vilket foster som helst, men TROLIGTVIS är det Bills.

Förra veckan lamslogs världen av beskedet: Bill Gates väntade barn.

Kritiska röster har höjts mot detta påstående och i median har uttalanden som "...han är ju en karl!", "Fysiskt omöjligt" och "Det var inte jag!" hörts. Nyhetsredaktion på Pleppo Toy kan som första instans i världen nu möjligtvis bevisa påståendets sanningsenlighet.

Förra lördagen sågs den omtalade datamiljardären själv stå helt naken invid blöjhyllan på Konsum. Övervakningskameran visar tydligt hur en suddig och tydligen gravt skakad man stoppar flera Pampers blöjkartonger i munnen.

En vakt kommenterar:
"Om man nu en gång väntar barn så är det ju naturligt att man skaffar blöjor! Men det här... Han kunde ju ha lagt dem i en påse!"

För närvarande sitter herr Gates i kuvös och väntar febrilt på sitt barn. Filosofie doktor Efraim Lindstedt uttrycker sig:
"För det mesta brukar det ju vara barnet som ligger i kuvös men herr Gates insisterade och hotade personalen på barnavdelningen med en mixer."

Datamiljardären tros ha kastrerat sig själv för att undvika liknande framtida missöden, men hittills har inget bevisats.

Efter en stunds frenetiskt skrikande i den immiga kuvösen förlorade datajätten medvetandet varefter polisen raskt tog över situationen.

En sjuksköterska dog.