Infoa pennun ostajalle

Käytämme jalostukseen terveitä koiria, yhdistelmien sukujen terveysseurannan huomioonottaen.

Pennut luovutetaan aikaisintaan 7 viikon iässä, 3x madotettuina, eläinlääkärin tarkastamina ja tunnistusmerkittyinä. Mukaan annamme vuosien varrella keräämämme pentukansion opasteineen ja ohjeineen, Golden Info -kirjan, n. 2 kg ruokaa, makuualustan tai taluttimen, leluja ym ym. Liitämme pennunostajan ensimmäiseksi vuodeksi rotujärjestön (Kultainen Rengas-Golden Ring) jäseneksi.

Mielestämme kultainennoutaja on "all round" -koira; sen pitää ja se voi olla viisas, ahkera ja myös kaunis. Luonne ja terveys ovat tärkeitä. Siksi olemmekin iloisia siitä, että kasvateistamme (33 vuoden aikana)  88%:lla on lonkat ja kyynärpäät kuvattuja ja silmät tarkastettuja. Toivomme tietenkin, että tulevienkin kasvattiemme omistajat ovat yhtä vastuuntuntoisia ja käyttävät koiransa tutkimuksissa 1-2 vuoden iässä.

Pennut kasvavat kotioloissa ja ovat tottuneet kodin arkipäivän ääniin ja toimiin sekä muihin eri ikäisiin koiriimme. Annamme myös pennuille ensi kosketuksen riistaan ja noutamiseen.

Toivomme että kasvattimme pääsevät hyviin koteihin, joissa ne saavat elää rikasta elämää yhtenä perheenjäsenenä. Kultainennoutaja on aina valmis kaikenlaiseen toimintaan, joten siitä saa varmasti seuraa metsälle, lenkille, kokeisiin, ym. ym.