Olisiko tämä mukava kikka saada rahaa?

 

       

Ota tuo QR-koodi ällykännykkään alla olevan ohjeen mukaan.
Toistaiseksi vain Android ohjelma kännyyn, pian myös iphone

Kansainvälinen CLIXzz yhtiö aloitti asiakkaiden hankinnan Suomalaisille kauppiaille ym PK yrityksille, sekä Bewe Sportille.
Bewe Sport jakaa tapahtumissaan asiakkailleen yllä olevaa QR koodia, joka ohjasi sinut tänne.  Kirjauduttuasi Bewe Sportin CLIXzz kannattajaksi, saat omalta CLIXzz sivultasi kultaisen bonus QR koodin. Tuo kultainen QR koodi toimii toistaiseksi vain
Bewe Sportin tilaisuuksissa ja palvelupisteissä.
Kun olet kirjautunut Clixzz jäseneksi, ota kultaisesta koodistasi paperiprintti johon kirjoitat usernamesi/käyttäjänimesi. Tätä paperikoodia näyttämällä saat Berwe Sportin tilaisuuksissa sissäänpääsymaksusta ja ostoistasi kahvilassa asiakasuskollisuus bonuksen.

Myöhemmin ilmoitettavana aikana, näet älypuhelimesta, mitä muita CLIXzz sopimusyhtiöiden palveluja on Suomessa ja ulkomailla. Näet myös niiden kotisivut, tarjoukset ja niiden antamat bonukset.

CLIXzz ohjelmassa on loppuvuoden mittaan tulossa monta eri toimintoa, esim. netti huutokaupat, Deals tarjoukset, shop nettikauppa.

Katso esittely

Mahdollisuutesi:   
- Liity ilmaiseksi CLIXzz asiakkaaksi.  
- Kun kerrot ystävällesi, että hänkin liittyisi CLIXzz asiakkaaksi, sinä  saat siitä kännykkääsi lisää Clixzz bonuksia.

Kirjautuminen:     K18
1) Ilmaiseksi asikkaaksi, tai

2) Rahapalkkioita saavaksi Ambassadoriksi

tapahtuu tästä   CLIXzz

Ohjeet;
1) Rekisteroidy vas. ylänurkasta ilmaiseksi jäseneksi.  
> Seuraavassa alhaalla, vasemmanpuoliseen username laatikkoon kirjoitat  Teukka 
 > Seuraavilla sivuilla kirjoitat tietosi ja username kohtaan keksit itsellesi oman username/käyttäjänimen. 
> Kun olet rekisteröitynyt, menet sisälle sivuillesi Login linkistä.  Sivun vasemmassa sivussa My Code linkistä löydät sinun kultaisen QR koodin.
> Upgrade linkistä löydät eri vaihtoehtoisia titteleitä, joilla pääset erilaisiin tulomahdollisuuksiin sen jälkeen, kun olet jossain vaiheesa suorittanut kyseisen maksun. Siihen saakka olet ilmainen asiakas joka saa edellämainittuja bonuksia.
Jatko ohjeet saat allekirjoittaneelta.

2) Jos haluat CLIXzz tarjoamat täydet oikeudet ja rahapalkkiot jäsenyydestäsi, osta CLIXzz Ambassador paketti 199€, jolle saat heti vastineen eli 225 CLIXzz bonusta =(225€).  Maksun perumiseen on 14pv aikaa.

Tervetulo toivotuksen saat CLIXzz ja eWallet meileissä. Kummankin sivuille pääset heti tekemälläsi usernamella/käyttäjänimelläsi ja salasanalla.
CLIXzz sovelluksen hankintaohjeet älykännykkään, ym tarkemmat ohjeet saat allekirjoittaneelta.

Vinkki.  Näin saat älypuhelimeen ilmaisen yleis-QR skannerin, jolla voit lukea joka puolella näkyvien mainosten yleisiä mustia QR koodeja.  Mene kännykkäsi Pay kauppaan/App storeen, kirjoita sinne QR skanner.   Lataat ja saat näytölle skanneri kuvakkeen.  Klikkaat kuvaketta jolloin sinulle avautuu skannerin ruutu, jonka kohdistat esim. yllä näkemääsi QR koodiin, ja odotat hetken. Näin saat kyseisen yhtiön kotisivu osoitteen.
Huom! Tällainen mustan QR koodin skanneri ei lue CLIXzz kultaista bonus koodia.  Vain CLIXzz kauppiaan skanneri antaa asiakasuskollisuus bonukset, kun esität CLIXzz kultaista QR koodia heidän koodinlukijaan.
HUOM!  Yleisillä mustilla koodeilla ei saa bonuksia.
CLIXzz kauppiaat ilmoitetaan myöhemmin CLIXzz jäsenille.  

Kun olet mukana CLIXzz ohjelmassa, anna uudelle ehdokkallesi www.bewesport.fi osoite, josta hän löytää CLIXzz QR-koodi linkin, ja sieltä nämä kirjautumisohjeet. Muista antaa hänelle myös käyttäjänimesi eli sinun oma usernamesi, että hän kirjautuu sinun suosittelemaksi.

Kerron enemmän mahdollisuuksistasi kansanvälisessä CLIXzz toiminnasta, ja sen tarjoamista loistavista ansioista.
Sekä miten saat toistaiseksi vain Android älykännyyn Clixzz sovelluksen, ja kultaisen koodin. Piakkoin myös IPadiin.

Puh 041-5309240 Heikki Loukasmäki

Kävijälaskuri